top of page

VERHUREN

VERHUREN

DE MARKT

Fransen Vastgoed is dé verhuurmakelaar voor de beste bemiddeling. Wij maken uw woning tot in de puntjes klaar voor verhuur, speuren naar betrouwbare huurders, nemen foto’s, stellen standaard een inspectierapport op, zorgen voor een waterdicht contract en zorgen voor de juiste marketing, zodat we uw woning in de kortst mogelijke periode verhuren. Meer weten? Lees snel verder.

De huidige woningmarkt in de randstad is een sterke verhuurdersmarkt. Heeft u een woning te verhuren, dan bent u de koning te rijk. Er is echter wel een maar… er komen veel reacties en niet iedereen heeft de juiste huurintenties. Hoe kiest u de juiste betrouwbare huurder met de meeste optimale verhuurvoorwaarden? Wij adviseren en helpen u graag door dit verhuurproces. We komen vrijblijvend naar u toe voor een kennismaking. We zijn benieuwd naar uw wensen en plannen en leggen u haarfijn uit hoe wij de verhuur daar in kunnen inpassen. Het eerste gesprek is altijd gratis! Net als de verhuurprijsbepaling die we als vervolg daarop voor u uitwerken.

HET PROCES

Verhuurmakelaardij is een specifieke tak van sport die door ons professioneel wordt beoefend. Er gelden diverse eisen en normen waarin wij volledig thuis zijn. Wij berekenen voor u de marktconforme huurprijs, hebben uitgebreide screeningsmogelijkheden en zien niets over het hoofd voor een rechtsgeldige verhuur.

Wij werken op basis van no cure, no pay om zo snel mogelijk een betrouwbare huurder voor uw woning te vinden. U betaalt ons dus alleen op het moment dat wij uw huis of appartement succesvol hebben weten te verhuren, een mooi gezamenlijk belang! Uiteraard screenen wij alle kandidaten grondig om de juiste match te kunnen maken. Als wij aan u een huurder voorstellen dan is de kans erg groot dat het bedrijf waar de expat werkzaam is u bekend in de oren klinkt.

Wij zijn de actieve verhuurmakelaar die het maximale verhuurresultaat behaald en u tijd en geld bespaart. Wij behalen een hogere huurprijs, selecteren de beste huurder en minimaliseren het leegstandsrisico. Daarnaast blijven uw beleggingen door het uit te besteden beheer in box 3. Met beheer voorkomen we dat de belastingdienst oordeelt dat u meer dan normaal vermogensbeheer uitoefent. Verhuur en beheer door Fransen Vastgoed zorgt dus voor juridische en fiscale duidelijkheid!

ONZE KLANTEN

Voor onze internationale huurders zijn wij op zoek naar gemeubileerde of gestoffeerde woningen om te verhuren. U kunt uw woning voor een langere periode verhuren, maar er zijn ook genoeg huurders die tijdelijk op zoek zijn naar woonruimte. Short stay kan dan wellicht interessant zijn voor u.

Als verhuurmakelaar assisteren wij buitenlandse professionals (expats), die tijdelijk naar Nederland komen of binnen Nederland verhuizen. Daarnaast verhuren wij ook aan internationale studenten. Dit biedt een enorm rendementspotentieel en wij hebben hele goede ervaringen met studentenhuisvesting voor internationals.


Wilt u ook profiteren van ons netwerk en het voordelige verhuur en beheer van uw woning?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Logo Fransen Vastgoed
bottom of page