top of page

BEHEER

BEHEER

ONTZORGEN

Fransen Vastgoed heeft circa 200 woningen en bedrijfsruimten in beheer, wilt u ook gebruik maken van onze beheerservice? Neem dan vrijblijvend contact en vraag naar de mogelijkheden.

Met beheer heeft u de voordelen van verhuurbemiddeling en woningbeheer in één. En dat voor dezelfde lage kosten, waarbij wij geen eenmalige commissie op voorhand rekenen!

 

Wij zoeken de beste huurder voor uw woning met bijbehorende screening, incasseren de huur en betalen de huurpenningen. Verder maken wij gebruik van juridisch opgestelde huurovereenkomsten in het Nederlands en Engels voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Zo verloopt het verhuren van uw woning via Fransen Vastgoed altijd volgens de regels en wetgeving. Daarnaast heeft u altijd een opzegging in eigen hand. Ook profiteert u van de fiscale voordelen uit box 3, omdat u het actieve vermogensbeheer uit handen geeft.

 

Met beheer heeft u geen contact met de huurder, dat doen wij voor u! Hierdoor kunnen wij een hoop vragen en zaken voor u uit handen nemen. Wij bieden de optie Financieel beheer en Financieel en Technisch beheer.

FINANCIEEL BEHEER

Er zijn allerlei financiële zaken die u moet regelen bij de verhuur van uw vastgoed. Hoe zorgt u voor een soepele inning van de huur? En hoe zit het met de waarborg? Het kan ook anders. Wij nemen graag alle financiële zaken van u over, zodat u uw aandacht op andere zaken kunt richten.


De volgende taken vallen onder het financieel beheer:

- Persoonlijk contact huurder

- Incasso van de huurpenningen

- Indien nodig: aanmaningen versturen

- Facturatie

- Verrekenen reparaties en onderhoud

- Huurverhogingen afhandelen

- Afrekenen gas, water en elektra

- Afhandelen waarborgsom

- Borgbeheer

- Debiteurenbeheer

TECHNISCH BEHEER

 

Technisch beheer is een belangrijk onderdeel bij verhuur van uw onroerend goed. Juist de reparatievragen van huurders en de afhandeling daarvan, is iets waar veel vastgoedeigenaren tegenop zien. Aan de andere kant wilt u wel dat iemand uw huurders onmiddellijk helpt als er echt een reparatie nodig is. 
 

De volgende taken vallen onder het technisch beheer:
- Persoonlijk contact huurder

- Servicepunt voor huurders bij reparaties of klachten

- Inschakelen van vakmensen bij noodzakelijk onderhoud

- Afhandelen van reparaties

- Advies over onderhoud
 

Wij zullen u gedurende de huurperiode geheel ontzorgen omtrent de financiële zaken en desgewenst ook de technische zaken die met de verhuur van uw woning gepaard gaan. 

Heeft u interesse in onze beheerservice? Neem dan vrijblijvend contact op!

Logo Fransen Vastgoed
bottom of page