top of page

OVER ONS

Profielfoto 2020 website FV grijs.jpg
TIM FRANSEN

VASTGOEDPROFESSIONAL

unnamed.png
JASMIJN VAN EIJK

ADMINISTRATIE

unnamed.png
KERSTIN VOGL

ADMINISTRATIE

PERSOONLIJK

DUURZAAM
CONCREET

Fransen Vastgoed staat - sinds 2016 - garant voor een persoonlijke, duurzame en concrete aanpak.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de verhuur, verkoop, aankoop, beheer en ontwikkeling van vastgoed weten wij dat service en vertrouwen voor de klant zeer belangrijk zijn!

Fransen Vastgoed is een toonaangevende professional met een sterk ontwikkeld gevoel voor zowel dienstverlening als kwaliteitszorg omtrent vastgoed. We bieden transparantie in de woonbemiddeling tussen huurder en verhuurder. Met een groot aanbod in huurwoningen zoals comfortabele studio’s, ruime en nette kamers, appartementen en royale vrijstaande huizen op toplocaties in en rondom groot Rotterdam is Fransen Vastgoed de ideale makelaar voor de verhuur van woonruimte.

Wij verhuren en beheren regionaal vastgoed voor institutionele en particuliere beleggers. Voor dit vastgoed neemt Fransen Vastgoed de zorg voor de verhuur, de administratie en het onderhoud uit handen en waarborgt daarmee een goed behoud van het vastgoed.

Wij beseffen dat woonwensen veranderen. Huurders willen comfortabel wonen en dit alles tegen lage lasten. Goed wonen gaat wat ons betreft dan ook verder dan het afgeven van een sleutel. We voorzien graag in goede woonruimten. Om die reden maken wij ons dan ook sterk voor duurzaam, energiezuinig en goed vastgoed. Op die manier kunnen we goede woonruimten leveren zonder hoge lasten, zodat huurders goed wonen en prettig leven.

De kernactiviteiten omvatten het beheren en aan- en verhuren van vastgoed en het aanbieden van aantrekkelijke en vitale woon- en leefomgevingen binnen drie verschillende segmenten, te weten; de short, long en extended stay.

Vanuit Rotterdam opereert ons jong en gedreven team dat zich kenmerkt door ervaring en een no nonsens mentaliteit. Met een gedegen bedrijfsvoering zorgen we continue voor vernieuwing en verbetering. We maken goede afspraken, houden ons aan de regels en handelen integer en transparant. Onze proactieve manier van werken heeft geresulteerd in een breed netwerk van tevreden huurders en verhuurders.

Samenwerken doen we alleen met partners welke gezond en transparant handelen. Zo werken we samen met partners die dezelfde drijfveer hebben als wij. Goed wonen, prettig leven!

Wij werken met u samen zoals u dat graag wilt.
 

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Logo Fransen Vastgoed
bottom of page